Projects built by Dirk

Hieronder ziet u een aantal van onze cases.

ContainerAgent

In samenwerking met Dayseaday Frozen zijn we in 2017 gestart met het ontwikkelen van een speciaal programma voor het administratief organiseren, begeleiden en plannen van de container import. Dit programma is momenteel (september 2018) uitgegroeid tot een applicatie van bedrijfsbelang waarbij de afdelingen inkoop, verkoop, financieel en planning & logistiek dagelijks gebruik van maken.

Voor dit programma is er speciaal een website in het leven geroepen. Zie: www.containeragent.nl

Lees meer

Webshop Italian Style

Voor Italian Style hebben wij een responsive webshop gebouwd op basis van ons eigen CMS. De webshop bevat filtermogelijkheden, diverse betalingsmogelijkheden, afrekenen met / zonder registratie, diverse modules voor het stylen van pagina's, orderbeheer, klantbeheer etc. Alles wat u binnen een webshop verwacht. De shop is geoptimaliseerd voor snelheid en beschikt over een Google Sitemap, Google Shopping Feed en algemene SEO optimalisaties om zo de beste mogelijke positie te halen binnen de zoekresultaten van de zoekmachines.

Lees meer

Website VCU

Een website die responsive is, over meertalige content beschikt en die voorzien is van maatwerk en enkele socialmedia koppeling. Dat was het uitgangspunt voor de bouw van de website van VCU. De website beschikt over content in drie talen, een koppeling met Twitter voor het publiceren van content op Twitter. Verder is de website uitgerust met vele modules die het mogelijk maken om pagina's te voorzien van diverse soorten inhoude (youtube, fotowall's, fotogalerijen, slideshows, twitterfeed, etc.)

Lees meer

Passagiersschip de Zuiderzee

Voor passagiersschip 'de Zuiderzee' bouwde Dirk een nieuwe website. De website is mobielvriendelijk en biedt ook de mogelijkheid om kaartjes voor de veerdienst en de rondvaart te boeken via de website. Vooral in het hoogseizoen heeft de website honderden bezoekers per dag het was dus belangrijk om een betrouwbaar en solide systeem te realiseren.

Lees meer

Website Gerwil Crewing

In 2015 hebben we deze stijlvolle website opgeleverd aan Gerwil Crewing, uitzendbureau in de maritieme sector. De homepage is voorzien van een fraaie animatie met een maritieme uitstraling. Verder is de website meertalig en responsive.

Lees meer

Digitaal urenbriefsysteem

Werknemers van de Boer Agriservice kunnen online hun urenbriefjes indienen. Vanaf de werkgeverskant worden deze vervolgens gecontroleerd, indien nodig gecorrigeerd en opgeslagen. Via de rapportage functie worden overzichten uitgedraaid voor de salarisadministratie, de werkgever (factuur) en de werknemer (definitieve urenbrief als pdf). Opgeleverd in 2012 en van een nieuwe portal voorzien in 2014.

Lees meer

Employee Information System

Om de HR processen beter te organiseren hebben wij voor VCU een webbased informatie systeem gerealiseerd. Dit EIS is bij een groeiend personeelsbestand de perfecte keuze om de administratieve processen met betrekking tot vakantiedagen / uren, declaraties e.d. te beheren.

  • Medewerkerprofielen met personalia, declaratie van overuren, nachturen, kilometers en arbeidsuren.
  • Koppeling bestanden (Word, Excel ,PDF etc.)
  • Beheer van vrije tijd (dagen / uren) per werknemer
  • Rapportage in PDF per periode / totalen / werknemerPortal voor de werknemer met zijn / haar eigen informatie.
Lees meer

Machine Service Insight VCU

Voor VCU, de Maritieme Specialist heeft Dirk het MSI (Machine Service Insight) gerealiseerd. Binnen het systeem is het mogelijk om administratief een machine aan te maken en zelf machine eigenschappen te definiëren en reserve onderdelen te koppelen. Voor elke machine / product dat u levert kunt u een registratie maken aan de hand van de machinesoort. De onderhoudsmonteur kan bji een bezoek via een smartphone inloggen en daar een digitale werkbon aanmaken en deze eventueel voorzien van een handtekening (klant). Daarnaast is het systeem ideaal om al uw kennis m.b.t. uw (service)producten te verzamelen en eenvoudig te raadplegen. 

Lees meer

Website Dayseaday

Voor Dayseaday Fresh en Dayseaday Frozen BV hebben wij in 2014 de opdracht gekregen om een volledig nieuwe website te bouwen i.c.m. een mobiele versie. De website beschikt over een uniek producten systeem waarbij de gebruiker real-time kan zoeken in de producten. De website is meertalig (7 talen).

Lees meer